Voetbaldocent Han Piels (oud-speler Go Ahead Eagles en lid van scouting-team GAE 1) begeleidt en coacht al 25 jaar wekelijks jeugd voetballers en inmiddels ook bijna 14 jaar de deelnemers aan de ZPORTZ Voetbalschool . De trainingen richten zich met name op het verbeteren van de voetbaltechniek. Dit is een ideale aanvulling op de reguliere training.

Zportz Voetbal school geeft 20 lessen van specifieke techniek-trainingen,waarvan 10 lessen voor de winter en 10 lessen na de winterstop. Instromen is mogelijk indien er nog plaatsen vrij zijn. (stuur bericht naar info@zportz.nl of whatsapp naar 06-23664336)

Zportz werkt met kleine klasjes voor heel veel individuele aandacht, die de kinderen in de belangrijkste leer- en leeftijdsfase JO7, JO8, JO9,JO11 t/m JO14, nodig hebben om beter te worden.Techniek is de basis van het voetbalspel. Bij techniek hoort veel meer dan alleen de bewegingen van hun helden, die ze natuurlijk ook geleerd krijgen.Tactiek bij voetbalspel leren de jongens en meiden vanaf de D-pupillen en junioren (JO-13). Tactiek is moeilijk uit te voeren als de techniek niet voldoende is. Zonder "Techniek" geen "Tactiek".

Kom gerust een keer op de lesdagen kijken om goede indruk van de voetbalschool te krijgen.

Geef bij het inschrijven in het vakje opmerkingen de voorkeurlesdag op. Wij zullen er zoveel mogelijk rekening mee houden. De indeling is een indicatie. In overleg kan er indien mogelijk van afgeweken worden.

*Geef ook gelijk aan of er foto's gemaakt mogen worden van uw zoon en of dochter tijdens de trainingen.

Heb je vragen of wil je meer informatie mail naar  of bel naar 06-23664336.