Voetbaldocent Han Piels (oud-speler Go Ahead Eagles en lid van scouting-team GAE) begeleidt en coacht wekelijks de deelnemers aan de  ZPORTZ Voetbalschool . De trainingen richten zich met name op het verbeteren van de voetbaltechniek. Dit is een ideale aanvulling op de reguliere training.

Zportz Voetbal school geeft 20 lessen van specifieke techniek-trainingen,waarvan 10 lessen voor de winter en 10 lessen na de winterstop. Geen tussentijdse instromingen om de hoge kwaliteit en een juiste opbouw in de 20 lessen te waarborgen. 

Zportz werkt met kleine klasjes voor heel veel individuele aandacht, die de kinderen in de belangrijkste leer- en leeftijdsfase JO7, JO8, JO9,JO11 t/m JO14, nodig hebben om beter te worden.Techniek is de basis van het voetbalspel. Bij techniek hoort veel meer dan alleen de bewegingen van hun helden, die ze natuurlijk ook geleerd krijgen.Tactiek bij voetbalspel leren de jongens en meiden vanaf de D-pupillen en junioren (JO-13). Tactiek is moeilijk uit te voeren als de techniek niet voldoende is. Zonder "Techniek" geen "Tactiek".

Kom gerust een keer op de lesdagen kijken om goede indruk van de voetbalschool te krijgen.

Geef bij het inschrijven in het vakje opmerkingen de voorkeurlesdag op. Wij zullen er zoveel mogelijk rekening mee houden. De indeling is een indicatie. In overleg kan er indien mogelijk van afgeweken worden.

Heb je vragen of wil je meer informatie mail naar  of bel naar 06-23664336.